The 2-Minute Rule for מקדם אתרים
The 2-Minute Rule for מקדם אתרים
Blog Article
הוכחות זה למשל טבלת מיקומים לפני ואחרי או גרף עלייה אורגנית באנליטיקס, כמו זה:
פנייה לאתרים על מנת להשיג קישורים חיצוניים לאתר כדי לחזק אותו בגוגל (או קנייה של קישורים)
שפרו את הקישורים הפנימיים – האתר נפגע מכך שהמאמרים החשובים שלכם באתר נמצאים רחוק מדי מדף הבית ולכן הגולשים מתקשים למצוא אותו.
מה עושים עם עמודים כאלה? אופציה אחת היא להעשיר אותם בתוכן ייחודי שנותן ערך כלשהו לגולשים ובכך להפוך אותם מעמודים דלים לעמודים ראויים. אופציה נוספת היא למחוק את העמודים במידה ואין בהם צורך (למשל בוורדפרס אפשר להחליט אם המערכת תיצור עמוד ארכיון לכותבים שונים, לתאריכים, תגיות ועוד).
למרות שלחיפוש הזה יש הרבה פחות נפח מאשר לביטוי ״קידום אתרים״, יש לו סיכוי גדול בהרבה להניב המרה מעורך דין שזקוק לשירות, מכיוון שהוא נמצא בשלב מתקדם יותר של תהליך הרכישה ובשל יותר לקבל החלטה.
הטכנולוגיה שבה הגולשים מחפשים (חיפוש תמונות, חיפוש קולי וכו)
קשה לקדם אתר באופן איכותי בלי לדעת מהן מטרות העסק, מיהם הלקוחות שלו ומהם מאמצי השיווק הנוספים שהעסק מבצע.
אם ספק השירות שלכם מציג המלצות, בדקו עם אנשי הקשר האם הוא סיפק עצות יעילות, האם עבד בהצלחה עם מפתחי האתרים, מעצבים, אנשי חווית משתמש ואנשי השיווק.
הקטינו את גודל התמונות באתר והתאימו אותן לגודל שבו הן מוצגות (לחצו כאן read more כדי ללמוד על כלים שיעזרו לכם לשפר את ביצועי התמונות באתר).
אז אם נסכם את כל מה שהיה לנו פה, נגענו למעשה בנקודות העיקריות שאתם יכולים ליישם כבר היום באתר שלכם על מנת לשפר את המיקומים שלו בגוגל.
האם זה יהיה נכון לבחור רק מקדם שמופיע בגוגל בתוצאות הראשונות?
עריכה]
מכיוון שמדובר בתהליך ממושך (שאורך מספר חודשים לכל הפחות), התקשרויות בתחום קידום האתרים יבוצעו לרוב לפרקי זמן ממושכים.
אם אתם מתחילים בתהליך, דאגו שכל הארגון מחויב לשינויים הנדרשים, אחרת לא תוכלו להגיע לתוצאות וזה לא חשוב במי תבחרו כספק שלכם.